Infantil Femení A 68 - 64 Cb Valls

27/07/2024 - 11:00 a Valls

El partit va començar enrarit, en un pavelló una mica fred, amb poques cistelles i un joc dur que l’àrbitre no va saber contenir. El resultat al descans marcava, per l’inesperat, el que seria el desenllaç final (37-23).

A la segona part, una molt bona reacció de les reusenques, apretant en defensa i recuperant l’encert en atac, va permetre primer acostar-se al marcador (43-41) i fins i tot posar-se per davant (45-51) al final del tercer quart.

Amb tot per decidir, l’equip no va poder sobreposar-se a les circumstàncies, cinc jugadores eliminades per cinc faltes, tres tècniques (una a la banqueta) i 20 faltes en total a la segona part per 14 del CB Valls, i va encaixar un parcial de 23 a 13, els cinc últims punts del Valls des de la línia de tirs lliures (al vuitè període va disposar de 12 tirs lliures) fins al 68-64 final.

Lliçó apresa. Malgrat les circumstàncies, l’equip de La Salle-Ploms va mantenir les opcions fins al darrer minut, i va donar una mostra de comportament esportiu amb el rival i solidari entre els membres de l’equip. Per una vegada, el públic va ser el que no va estar a l’alçada. Haurem de millorar per properes ocasions.

Aquest joc té això, és molt divertit de jugar, increïble quan guanyes, i dolorós quan perds, però amb l’orgull d’haver-ho donat tot.

El líder respira tranquil, ja no es juga el primer lloc la setmana vinent contra l’únic equip de la província que ha pogut guanyar-lo.