Júnior Masculí A 63 - 49 Club Bàsquet Tarragona

01/10/2015 - 10:30 a Joan Sirolla

Júnior 97-98A 63-49 CBT
Victòria a casa contra un rival el qual va mostrar totes les cartes en els dos primers quarts i després es va anar desinflant. El Júnior Interterritorial va iniciar l’any amb una victòria contra el CBT en un partit on mica en mica, els jugadors van prendre la forma i es van acabar fent amb el partit.
L’inici del partit només tenia un color ja que es va veure un equip(local) molt poc ficat en el joc on amb els 5 primers minuts ja havien passat 9 jugadors per la pista i semblava que res funcionava. Els tarragonins es van emportar el primer quart per un clar 7-15. En el segon quart el joc tampoc va ser massa fluït; i tot i que els reusencs semblava que ja començaven a recuperar el to les dades parlàvem per sí soles: 7 de 42 en tirs de camp en els dos primers quarts. Estava clar que per la segona meitat alguna cosa havia de canviar. En el tercer quart ja es va veure un equip molt més centrat en defensa i molt més encertat en atac. L’equip al descans va fer un ‘reset’ i va demostrar perquè és una de les millors defenses de la lliga. I en acabar el quart ja s’esperava un últim quart per rematar la feina. L’últim quart es va mantenir la distància en el marcador i el CBT ja no va tenir ocasió per intentar situar-se per davant.

Parcials: 7-15, 13-12, 25-6, 19-16 Arnau Nolla(3), Jordi Baraut(2), Iván Calderón(6) Ramon Paris(8), Xavi Arbós(-), Xavi Aguilar(5), Joel Gomis(24), Carlos Cano(5), Adrià Nolla(2), Marc González(4), Francesc Bartolí(2) Joan Pallejà(3)