Júnior M. Salle Ploms '98 60 - 33 CB Cantaires Tortosa

29/04/2024 - 10:45 a Pavelló La Salle

Salle Ploms Reus 98A 60-33 Cantaires Tortosa

Important victòria del Júnior Masculí A, i segona consecutiva.

Partit jugat com a locals a La Salle Reus, un escenari que no és l’habitual pel Júnior (normalment es juga al Pavelló Joan Sirolla) i que va ser talismà el passat diumenge davant el Cantaires Tortosa. Des de l’inici els locals van jugar a una gran intensitat, pressionant constantment tota la pista i buscant que el rival cometés errors i pèrdues de pilota gràcies a aquesta pressió. Es va arribar al final del primer quart amb un 17-7 al marcador. Al segon quart es va mantenir la mateixa dinàmica, i la intensitat dels locals no permetia als visitants realitzar el seu joc. Es va arribar al descans amb un 36-17 al marcador. Tot i la gran diferència al marcador quan es va arribar al descans, els visitants van sortir a l’inici del 3r quart amb la intenció d’intentar sumar un parcial favorable que els permetés posar-se novament dins del partit, però els locals van saber gestionar l’avantatge que havien assolit a la primera part i al darrer quart, on es mantania un nivell molt alt d’intensitat, van aconseguir ampliar la diferència una mica més fins al 60-33 final. Destacar la intensitat defensiva i l’esforç de tots els jugadors.

Resultats i classificació en la web de la FCBQ.

Trobareu més imatges en l’àlbum de Flickr.