Júnior M. Salle Ploms '00A 89 - 70 CB Esparreguera

10/08/2016 - 10:45 a Pavelló Joan Sirolla

Aquest dissabte s’ha jugat el segon partit de la temporada 2016-17, i aquest cop a casa davant el CB Esparreguera, equip desconegut per els nostres jugadors que venien d’una derrota al camp de l’Igualada.
Ha estat un partit amb dues versions diferents, tant al inici com la resta del partit. Inicialment, un Esparraguera que ha sortit molt fort i un Ploms que ha sortit molt adormit però que mica en mica ha anat despertant.
També de bon inici em tingut la mala sort en la lesió del nostre jugador Martí, que l’ha obligat a deixar la pista i ja no ha pogut jugar més.

Les rotacions tàctiques han fet que de mica en mica els nostres anessin agafant confiança i es posessin davant al marcador. Destacar un Roger cada vegada amb més confiança després de la lesió, i que ha forçat unes faltes de tir i fins i tot ha clavat un triple, i que juntament amb el treball de Pol, Victor, Marc, Alejandro i resta de companys han fet que el marcador es posés favorable als nostres.

El 2on i 3er quarts els nostres han jugat com saben i han defensat com s’ha de defensar, i això ha fet que el rival poc a poc anés baixant baixant els braços davant l’allau de punts que li anaven caient dels nostres. Triples de Victor, de Roger, jugades de tot l’equip, etc.

El 4rt període ha servit per poder ampliar l’avantatge sobre el rival i acabar amb 19 punts de diferéncia.

Destacar Víctor i Pol que entre els dos han fet 50 punts. Val a dir que ens queda molt per treballar, però l’actitud, esforç constant i sobretot creure’ns que podem guanyar els partits, ens farà més forts mentalment i fisica.

En resum, els punts s’han repartit així:
Guillem (8), Alex (3), Alejandro (6), Marc (5), Pol (17), Roger (9), Antonio (6), Martí (2) i Victor (33).

Crònica: Joan Ramon Serrano