Cb Samà 54 - 63 Júnior Femení A

27/07/2024 - 16:00 a Vilanova i la Geltrú

Partit molt complicat a domicili contra un dels jocs interiors més desequilibrants de la categoria. Un equip que, com nosaltres, no va entrar a preferent, però va guanyar dos dels seus tres partits. Segon a la classificació fins el moment.

Un bon inici de les nostres, amb una defensa molt agressiva, quasi al límit. Ens van condicionar les faltes però es va seguir treballant molt dur, amb bones posicions de cos, peus i rotacions quasi perfectes a les segones ajudes. Amb les bones defenses arribaven bones situacions de joc en atac dinàmic, forçant falta o canasta i sumant sempre. L’equip local estava noquejat però no va caure sobre la lona – o parquet segons es miri-. Malgrat això, el parcial del primer quart va ser de 10-21 per nosaltres.

Al segon quart, les locals van ajustar molt més la defensa presionant a pista sencera -transversal- i provocant que juguéssim condicionades pels pocs espais i precipitacions. L’únic quart on les nostres es van veure superades. Mireia i Dali donaven aire a l’equip amb bones accions als 2c2 poste-aler i Marta des de la línia de tirs lliures. L’allau de les locals va ser un parcial de 19-15 per marxar 29-36 a la mitja part. Molt important la aportació de totes tant amb atac com, sobre tot, en defensa, amb una Ruth i una Berta intratables.

La represa no va començar gaire bé per les nostres però vam mostrar saber competir i estar. Les locals seguien amb la seva bona dinàmica defensiva i ràpides transicions però sempre van trobar la reacció de les nostres que, amb el partit controlat i trobant situacions còmodes per anotar en estàtic, van guanyar el parcial per 16-18 i afegien dos punts d’avantatge més.

L’últim quart, la bona defensa de les nostres va deixar al Samà sense anotar des del minut 3 després d’acostar-se fins als 4 punts de desavantatge. Finalment vam saber controlar el partit i trobar fàcils anotacions per un parcial de 9-0 als últims minuts.

Seguim amb la bona dinàmica d’equip, amb responsabilitats individuals molt clares, i amb una aportació de totes les jugadores amb intangibles.

8-0 i el pròxim partit a casa per rebre a Lluïsos de Gràcia dissabte a les 12.15!

Bonet (-), Cabré (9), Calba (6), Fabregas (6), Rubio (15), Millan (3), Olivier (10), González (10), Martin (2), Gebellí (2), Martínez (-)

Triples 3: Cabré, Olivier, Rubio. Tirs lliures: 14/21. Faltes 17.