CB Vila-seca 34 - 78 Infantil Femení A

27/07/2024 - 17:30 a La Pineda

CB Vilaseca   34 – Salle Ploms A   78

Jornada més tranquil·la per les jugadores de l’infantil A Salle Ploms.

El partit s’ha iniciat amb les nostres jugadores sense el ritme habitual, lentes i poc contundents tant en atac com en defensa. Aquesta falta de ritme ens ha portat a tancar els marcadors parcials del primer i segon quart amb 2-8 i 12-19 respectivament.  Tot i lo curt del marcador en cap moment les jugadores del Vilaseca han inquietat el joc de les reusenques.

Ha estat a partir del tercer quart amb un bon joc col·lectiu, més contundència en defensa,  un altíssim encert en tirs lliures, per sobre del 90%, i un bon atac quan s’ha trencat el partit a favor de les nostres jugadores, deixant el marcador en un 16-31.
En el següent quart s’ha continuat amb la mateixa intensitat i s’ha obert distància en el marcador de forma definitiva arribant als 25 punts ( 18 – 43 ) al descans. Pressió en defensa i contraatacs ben portats ens han permès agafar aquesta diferència.

Al cinquè quart hem abusat més de les individualitats, amb continues anades i vingudes que ens han fet no ser tan contundents i molts tirs sota cistella fallats que tal sols ens han permès anotar 6 punts en aquests 5 minuts.

En el sisè i setè quart el Salle Ploms ha tornat a moure la pilota intentant fer combinacions, llavors s’han tornat a marcar les diferències i el marcador ho ha notat de forma notable arribant al final del setè quart a les portes de tancar marcador, 28 – 72.

El vuitè i definitiu quart ha estat un tràmit necessari per acabar amb un partit tranquil on les de Reus han dominat de començament a final. Marcador final 34 – 78.

Cal continuar així, promoure el joc col·lectiu i d’equip, control de la pilota en les sortides i mantenir l’alt nivell en tirs lliures.
Segur que aquesta serà una bona fórmula per continuar gaudint del bon basquet de les noies de l’infantil Salle Ploms

FORÇA SALLE !!!!
AUUUU !!!!

Parcials: 2-8; 12-19; 16-31; 18-43 (descans); 23-49; 25-61; 28-72; 34-78 (final)

Anotació: Montes (12); Hernández(6); Porres(19); Sanahuja (11); Achaerandio (6); Jiménez (4); Anaya (8); Valle (12); Díaz (2); Guarque