Infantil M. Salle Ploms A 91 - 56 CB Cantaires Tortosa

10/01/2016 - 16:00 a Pavelló Joan Sirolla

Segon partit de lliga disputat per l´equip Infantil Masculí de nivell A, i segona victòria. Aquest cop, estrena competitiva al Pavelló J. Sirolla, en un partit de poc nivell tot i la diferència final en el resultat.

Els primers minuts locals van ser de gran intensitat en el joc, amb bona despesa d’esforç defensiu i una actitud molt centrada en les tasques d´atac. Tot això feia que al final dels primers dos períodes (min. 10) el resultat fóra de 31-9. Però a partir d´aquest moment, els nostres jugadors van deixar de competir amb la capacitat de treball que havien ofert inicialment i es van deixar endur per la relaxació.

El resultat d’aquesta evolució del partit van ser errades continuades en l’execució dels gestos tècnics que requeria el partit, manca de sacrifici defensiu i un desordre tàctic poc recomanable per la moral reusenca. El partit no perillava en cap cas, però la lliçó a aprendre és que el treball comença abans d’iniciar-se el partit i finalitza molt més tard del xiulet final de l’àrbitre.

Esperem que en properes ocasions el nostre equip doni més importància al valor de la qualitat en la feina i no s’amagui tant en la qüestió del resultat en el marcador.

L’equip què va disputar l´encontre era format per:

Torrents A., Jordà A., Rodríguez A., Serrano O., Cabezas O., Sardina O., Rivera D., Boada A., Cañellas A., Fàbregas J., Revull M., García G.

Crònica: Manel Sebastià