CB Morell 55 - 93 Infantil M. Salle Ploms A

25/06/2024 - 18:30 a Pavelló Municipal

En partit avançat a la segona jornada de la fase final per la classificació del Campionat de Catalunya de nivell “A”, el nostre Infantil Masculí va aconseguir la victòria en la visita a la pista del C.B. Morell. D’entrada, el partit presentava la dificultat pels nostres de només poder disposar de 8 jugadors, donat el fet que, per lesions o malalties, no hi havien efectius per completar un planter més llarg. Per altra banda s’hi sumava la circumstància que l’equip morellenc va deixar molt bona imatge en el partit de la primera fase a Reus, la qual cosa feia preveure moltes dificultats.

Tot i la diferència final, els primers compassos del partit van ser igualats. Els marges de diferència favorables als visitants es produïen per una defensa correcta, molt efectiva a mitja pista, a conseqüència de la qual es realitzaven recuperacions amb cistelles de baixa dificultat. El parcial de la primera part va ser de 16-31.

Els parcials de la segona i tercera part també van ser favorables als plomistes: 13-19 i 16-17. Tot i donar-se aquest fet, el partit es mantenia en uns marges competitius. Però va ser en la darrera part que els reusencs van trencar definitivament el partit, tot just quan podria semblar que el desgast físic els podria passar factura. Especialment dur va ser el parcial del setè període (2-20) per a l’equip local, que va abaixar els braços i va permetre als nostres jugar amb un cert relaxament.

El proper partit, ajornat de la primera jornada, es disputarà a Tortosa. Serà dilluns vinent, dia 5, a les 19:00 hores.

L’Equip que va disputar l´encontre era format per:

Jordà A., Rodríguez A., Serrano O., Cabezas O., Rivera D., Cañellas A., Revull M., García G.