AB La Salle Tarragona 6 - 57 Infantil M. Salle Ploms

25/05/2024 - 9:30 a Pavelló La Salle Tarragona

El passat dissabte 24 de setembre es va iniciar, i amb molt bon peu, la temporada competitiva de l’Infantil Masculí Salle Ploms a nivell A Territorial.

La visita a la pista de La Salle Tarragona va resultar en una primera victòria que, tot i que la diferència final pugui indicar que va ser senzilla, va ser fruit també d’un molt bon treball dels jugadors reusencs.

El nostre equip va sortir a jugar molt intensja des del primer període. Realitzant una defensa molt agressiva, el joc es va fer més efectiu donat que es recuperaven moltes pilotes i això resultava en cistelles molt ràpides. En el minut 4 el parcial era ja favorable per 0-16.

A partir d’aquest començament, el partit va resultar més senzill. Tot i així, el Zamar 2000 Salle-Ploms va seguir treballant de manera constant i disciplinada sense baixar el ritme i mantenint el respecte al rival. En el decurs del quart període es va tancar el marcador en superar la diferència de 50 punts. A banda que aquest fet certificava ja la victòria reusenca, el partit va seguir disputant-se amb serietat. Aquesta actitud de tot l´equip va ser un dels punts més destacables del dia: sempre es va seguir jugant respectant el rival i donant una nota de serietat i concentració en el joc.

L´equip que va disputar l’encontre va estar format per:

Jordà A., Rodríguez A., Serrano O., Cabezas O., Sardina O., Rivera D., Boada A., Cañellas A., Fàbregas J., Arrufat P., Revull M., García G.

Crònica: Manel Sebastià