Infantil Femení B 40 - 37 Salle Tarragona

27/07/2024 - 12:00

Salle Ploms 40 – Salle Tarragons 37

Les nostres jugadores de l’infantil B conten els partits per victòries !!!    Tercera victòria consecutiva.
L’inici de partit ha estat fred i les jugadores del Salle Ploms han acusat falta de ritme.
Continues errades ens han portat al final del 3r quart amb un desavantatge de 5 punts ( 14-19). Finalment l’equip ha entrat en joc i ha aconseguit arribar al descans empatant a 20 punts.

En aquest moment s’ha vist que la possibilitat de lluitar per la victòria era factible, les jugadores han posat la seva empenta habitual i amb lluita intensa han aconseguit donar la volta al resultat.
Només en el sisè quart hi ha hagut una davallada, però un cop més s’han posat dins el partit a base de saber partir i del fantàstic esperit de lluita i sacrifici que caracteritza aquestes jugadores.

El 40-37 final deixa entreveure l’ intensitat del xoc de la màxima entre les dos Salles, el Salle Ploms ha aconseguit superar un rival difícil no sense dificultats. Cal continuar endavant millorant dia a dia, així segur continuaran els bons resultats.