Infantil Femení B 60 - 30 AB Vendrell

02/07/2015 - 9:30 a Salle Reus

Quarta victòria de les de Reus davant  el  Vendrell que en cap moment va aconseguir inquietar a les nostres jugadores.

De bon inici les jugadores de La Salle van agafar el control del partit i del marcador i no el van deixar en cap moment. Tot i no fer el millor joc que són capaces de desenvolupar, les noies del Ploms van estar sempre liderant totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa, i es van mostrar més segures i ràpides. En les primeres parts les diferències van ser mínimes a favor de les reusenques, tot i així es va aconseguir arribar a la mitjà part amb una avantatge de 10 punts (26-16).

Va ser en les quatre últimes parts quant es va trencar definitivament el partit, les nostres jugadores més centrades i amb un millor encert de tirs a mitja distància i de tirs lliures van posar terra per mig amb el Vendrell.

El joc dur del Vendrell i les continues queixes des de la banqueta de l’equip rival van provocar que l’àrbitre pites una tècnica a favor de les noies de la Salle que van aprofitar per fer els tres punts i agafar encara més distància. A la setena part la nostra jugadora Alba Porres va haver de retirar-se després de rebre un fort cop a l’ull que la va portar directament a urgències, res greu, però la lesió la deixarà a la banqueta en els propers dies. Tot i l’ensurt, les nostres jugadores no van deixar-se intimidar i van tancar el marcador de la setena part amb un ja quasi definitiu 58-26. Gran aportació un cop més de les noies del pre-infantil que van col·laborar un cop més a aquesta victòria de forma significativa. La vuitena part no va tenir cap història, cinc minuts de tràmit que van portar a les nostres jugadores a la quarta victòria de cinc partits jugats, deixant el marcador final en un clar 60-30. Continuem a la part alta de la classificació però no podem confiar-nos, cal agafar el to de forma regular i estar sempre al millor nivell per lluitar pel primer lloc d’aquesta segona fase.

Molt be noies !!!! 

Força Salle !!! AUUUU !!!!

Parcials: (6-3)(12-6)(22-8)(26-16)(40-20)(52-26)(58-26)(60-30)

Anaya (12); Díaz(); Trabalón(2); Fernández(8);Valverde(13);Hernández(4); Besora(7); Porres(8); Gomis(); Guarque(6)