Vendrell 26 - 80 Infantil Femení B

27/07/2024 - 10:00 a Vendrell

Gran partit de les jugadores de l’infantil B. Després d’una primer quart amb dubtes i molt curt de marcador ( 3-2 ) les jugadores del nostre equip van començar a desplegar el seu potencial ofensiu amb gran encert. Defensa potent i encert encistellador van permetre tancar el segon quart amb un marcador a favor de 3-14, però va ser en el tercer quart quan el partit es va trencar de forma definitiva després d’una sèrie de atacs ben portats i ben executats que van permetre fer un parcial a favor de 11 punts deixant el marcador al concloure el període en un clar 8-30 per les de Reus.

El període previ al descans no va ser diferent i va continuar l’allau de joc de les de Reus mostrant-se a gran nivell en defensa i amb un altíssim encert en atac, un cop mes el parcial va ser clarament favorable a La Salle Ploms deixant al arribar al descans el marcador en 11-43.

Tot semblava indicar que a la represa les nostres jugadores podrien tancar el marcador amb rapidesa, l’exhibició va continuar i totes les jugadores van mostrar un nivell alt davant un rival que no podia fer front a l’empenta i decisió de les reusenques, al final del 5è període l’avantatge ja era de 41 punts (14-55). Una lleugera relaxació en el 6è no va fer possible assolir l’avantatge de 50 punts que permet congelar el marcador i va ser en el 7è quart quan, a falta de més d’un minut per acabar-lo, el marcador va registrar el definitiu 20-70.

El vuitè quart, ja intranscendent, va continuar en la mateixa tònica amb unes jugadores del Vendrell rendides a la superioritat mostrada per les de Reus.

Amb aquesta victòria, combinada amb la derrota de La Salle Tarragona fan que La Salle Ploms aconsegueixi una fantàstica segona plaça del grup empatades a punts amb les noies de la Salle Tarragona.

Gran fase la feta per les noies de Reus, cal felicitar-les per la seva empenta, energia i pel joc mostrat en bona part d’aquesta fase del campionat.