Infantil Femení B 65 - 37 Vendrell

11/09/2014 - 11:00 a Salle Reus

Nova victòria de l’infantil femení B !!!
Partit ben gestionat per les nostres jugadores. La força inicial en atac i la contundència en defensa ens ha portat a assolir diferencia en el marcador molt aviat.

A l’arribar al final del 3r quart ja teníem 23 punts a favor, i tot i una quarta part mes fluixa en atac no ha impedit arribar amb un resultat de 38-10 al final d’aquest quart.

A la cinquena part inicialment s’ha perdut la concentració i s’ha acusat l’esforç físic però s’ha tornat a entrar amb un parell de jugades de força, deixant el resultat parcial 47-14

La sisena part ha continuat pel mateix camí igualment fortes en defensa i potser amb menys encert en atac però mantenint a ratlla l’equip contrari que no tenia mai cistella fàcil. Final 6ena part  54-22.

En la setè quart s’ha començat amb una tímida reacció del Vendrell però dos jugades consecutives amb triple inclòs de les reusenques ha imposat de nou el ritme que interessava a les locals deixant el marcador en un clar 63-30

Un vuitè quart de tràmit i amb un important esforç de les de Reus ha portat a un marcador final de 65-37

Avui partit molt complet de les nostres jugadores tant en defensa com en atac, amb un bon encert en els tirs de dos .

Anotació: Gomis ; Porres(4);Hernández (14); Trabalón (8); Anaya (11); Pujol ; Díaz(4); Guarque (13); Barranco (10); Serra (2)