Infantil Femení A 42 - 31 Cunit

11/09/2014 - 10:00 a Salle Reus

El partit d’avui s’ha complicat sense necessitat. La manca d’intensitat en defensa i el desencert en atac han provocat que el Cunit es mantingués amb opcions de victòria fins al darrer quart.

La primera part ha estat molt fluixa, amb molt pocs punts (13-15) amb errades continues per part dels dos equips i un arbitratge del mateix nivell.

Al tercer quart una petita reacció semblava posar les coses al seu lloc, però l’encert en el tir exterior del Cunit i la precipitació en algunes accions feien que el marcador continues igualat (22-20; min. 29). Dos tirs exteriors d’Anaya i un tir lliure d’Alcover en el darrer minut del quart han obert la màxima diferència (27-20).

En els primers minuts del darrer quart, més per intensitat que per joc, es mantenien les diferències (31-24; min. 35). A continuació, quatre cistelles en un minut i sense error han portat la diferència fins al +13 (39-26), deixant el partit resolt. Una successió de cistelles per les dues bandes han deixat el marcador en el 42-31 final.

Una victòria més i a seguir treballant fins al proper partit.
Anotació: Montes (2); Porres; Alcover (6); Hernández; Sanahuja (11); Achaerandio (13); Jimenez (2); Trabalón; Anaya (6); Valle (2)