Infantil Femení A 54 - 52 Cb Valls

10/12/2014 - 12:00 a La Salle Reus

Infantil Femení Salle - Ploms

Salle Ploms 54 – CB Valls 52

Victòria in-extremis de l’Infantil Femení A en un partit decidit a la segona pròrroga. El duel inèdit en el segon partit de la  temporada entre la Salle-Ploms i el CB Valls ha estat molt emocionant i s’ha decidit per la mínima a la segona pròrroga i només per dos punts de diferència (54-52).

El partit ha estat molt igualat i les màximes diferències han estat sempre per sota dels deu punts, tot i que les reusenques han anat per davant al marcador gairebé tot el partit. Només al darrer període el CB Valls ha pogut posar-se dos punts per davant en encistellar un triple quan només quedaven 11 segons pel final. Per un moment l’ombra de la derrota ha caigut sobre el pavelló de la Salle però, en la darrera jugada, la Laia Jiménez ha forçat una personal que li donava l’opció d’empatar el partit si encistellava els dos tirs lliures…..

Primer tir…. dins!Segon tir…. …. … dins!!!!

48-48, i la banqueta ho celebrava com si fos una victòria. L’equip s’enfrontava a una situació inèdita, ja que abans només havien jugat una pròrroga, i fa ja dos anys, quan encara jugaven a mini-bàsquet.

Els tres minuts suplementaris han estat plens d’errors per les dues bandes, i cada equip només ha estat capaç d’anotar un bàsquet. Amb 50-50 al marcador, s’havia de jugar una altra pròrroga.

Els nervis estaven a flor de pell i les jugadores arriscaven més del compte en algunes jugades, però al final, el major encert de les noies de la Salle-Ploms els ha donat la victòria per un ajustadíssim 54-52.

Cap de setmana ple d’emocions per l’Infantil Femení de la Salle-Ploms amb tres victòries entre els dos equips, i totes amb resultats molt ajustats. El somriure de totes les jugadores rebent l’aplaudiment de la grada des del mig de la pista al final del partit de l’Infantil B ha estat el millor epíleg per aquest intens cap de setmana de bàsquet.

La setmana vinent, el primer lloc de la classificació en joc davant el CB Tarragona.

Parcials: 4-3; 12-10; 21-18; 25-22 (descans); 28-30; 38-35; 44-37; 48-48 (final); 50-50 (1a pr.); 54-52 (2a pr.)

Anotació: Montes (6); Porres (6); Alcové (7); Hernández; Sanhauja (7); Achaerandio (4); Jiménez (13); Trabalón (4); Anaya (3); Valle (4)