27/07/2024 - 10:30 a La Salle Reus

Infantil Femení Salle - Ploms

Salle Ploms 34 – CBT 35

Derrota per la mínima davant el CBT

Una primera part molt desencertada i un final de partit on no han sabut aprofitar les situacions favorables ha condemnat l’equip en un partit molt disputat davant el màxim rival.

En els primers quarts els dos equips han notat la pressió i han comés moltes errades, arribant al descans amb un pobre 11-17 i el partit molt de cara pel CBT.

Al tercer quart una reacció fonamentada en la intensitat defensiva ha  permès primer, igualar el partit (19-19; min. 25) i després posar-se per davant (25-21; min. 30).

Com la setmana passada davant el CB Valls, semblava que el partit havia de decidir-se als darrers instants.

Faltant dos minut la Salle-Ploms dominava 32-29, però, un parell de pèrdues de pilota han donat al CBT l’opció d’empatar (34-34). Una altra pilota perduda i les de Tarragona es posen per davant encistellant un tir lliure a falta d’onze segons (34-35).

Un atac ràpid i una falta donava, igual que fa una setmana, la possibilitat de guanyar o forçar la pròrroga. Avui, però, ha sortit creu, la pilota no ha entrat i el marcador ja no s’ha mogut.

Cal segui treballant i millorar en alguns aspectes del joc (T.Ll. 10/30 – 33%) per competir a aquest nivell amb opcions de victòria.

Parcials: 2-4; 4-5; 9-11; 11-17 (descans); 19-19; 25-21; 25-29; 34-35 (final)

Anotació: Montes (5); Gomis (2); Porres; Alcover (5); Sanahuja (2); Achaerandio (3); Jiménez (9); Trabalón; Anaya (6); Valle (2)