Cunit 47 - 54 Infantil Femení A

27/07/2024 - 22:00 a Cunit

Gran partit per tancar una bona primera volta
Ja arribem a desembre amb els deures fets i amb un resultat final global de nota alta.
Les noies de l’infantil La Salle Ploms A s’han classificat en segona posició i passen a la competició A1.

Avui davant un rival amb el que històricament ens ha resultat complicat jugar-hi i resoldre els partit, les de Reus s’han mostrat contundents. Una sortida potent, amb molta força en defensa, tapant les línies de pase, atentes als marcatges, ràpides i agressives ens ha permes arribar al final del primer quart amb el marcador a favor per 4-10. En el segon quart el nivell de joc ha continuat pel mateix camí, la defensa potent ens ha permès robar pilotes i llançar atacts amb rapidesa i buscant sempre la companya ben situada per mirar de fer l’assistència correcta. Tot això combinat amb un alt percentatge en els tirs lliures ens ha fet arribar al final del segon quart amb un clar 4-22, havent fet un parcial de dotze a zero.

Tot semblava indicar que el partit seria plàcid, però les de Cunit en el tercer quart s’han sobreposat a l’empenta de les de Reus i han aconseguit entrar en el partit. En aquest quart les nostres jugadores han estat desencertades en el tir i tant sols han aconseguit anotar 1 punt. Tot i així a l’acabar el tercer període el marcador registrava un clar 10-23 per les de Reus. El següent període ha continuat amb la mateixa tònica i ha estat força igualat en les anotacions, en aquesta part les nostres jugadores han desaprofitat nombrosos tirs fàcils sota cistella que haurien permès trencar el marcador de forma definitiva. A l’arribar a l’equador del partit el marcador era clarament favorable a les reusenques per 20-31.

En la repressa les nostres jugadores han començat fredes i han perdut la cinquena part per un parcial de 4-0, deixant el marcador en 24-31. Ha estat una part sense història que en algun moment ha fet pensar en un final més ajustat de lo previst a l’inici del partit.
La sisena part s’ha semblat força a la quart part, amb igualtat amb el marcador i anades i vingudes que no permetien fer el joc habitual de les de Reus. La fase final i decisiva del partit s’ha encarat amb un inquietant 31-38.
Ha estat llavors quan les de Reus han tornat a agafar el control del match, han practicat el joc de pressió habitual d’elles i ha tornat l’encert en el tir. Davant aquesta revifada de l’equip de Reus les de Cunit no han pogut fer gran cosa, ha estat en aquest moment que el partit s’ha decidit definitivament, a l’arribar al final de la setena part amb un 38-51.
La vuitena part ha estat de tràmit que ens ha permès arribar al final del partit amb una avantatge de 7 punts, acabant amb un marcador de 47-54.

Aquest ha estat l’últim partit de l’infantil Salle Ploms A en aquesta fase, ara toca preparar-se per reptes més grans i que segur exigiran la màxima concentració des del segon 1 de cada partit.