Bàsquet Draft Gramanet 68 - 54 Infantil F. Salle Ploms

21/02/2024 - 10:30 a Pavelló La Bastida

Enfora de venir fortes i concentrades, venint de fer una gran actuació contra un dels millors de Catalunya, les nostres van oferir una cara que no era la seva. La pista, els nervis, el viatge… Tot va servir d’excusa camuflada per regalar 6 quarts a un equip que va agrair el ritme de competició “estil Barcelona”, utilitzant millor el cos i anant sense por de tu a tu. Després d’obrir escletxa abans de la mitja part, les nostres van seguir apagades, sobretot en un aspecte que no es poden permetre: la defensa. Regalant contra-atacs amb un balanç pobre i amb molta por a guanyar i atacar el partit.

Els dos últims quarts algú ens va donar amb una vareta al cap i van fer que fóssim nosaltres durant 10 minuts fins deixar a 8 punts la diferència al marcador. Un minut de l’equip local (dedicat a esbroncar els -molt joves- de gris) i els tirs lliures van allunyar a les nostres de la possible remuntada.

Més enfora que mai de ser nosaltres mateixes, vam regalar un partit per falta de concentració durant 6 quarts. Estic segur que, quan Gramenet visiti el Joan Sirolla, competirem d’una altre manera per tal d’aixecar average i emportar-nos el partit.