Pare Manyanet 29 - 74 Infantil Femení B

01/10/2015 - 9:00 a Pare Manyanet

Primer partit de la segona volta i primera victòria per les nostres jugadores de l’infantil B.

Gran partit avui el jugat al camp de les noies del Manyanet, potent en defensa i contundent en atac.

Des del primer quart les de La Salle han marcat les diferencies amb un joc d’equip amb bones ajudes en defensa i atacs ben portats. El primer quart s’ha tancat amb un marcador de 0-7. El segon quart ha estat jugant amb la mateixa intensitat i el bon encert de bona part de les jugadores en el tir ha permès deixar, al tancar el segon quart, el marcador en un ja clar 6 -17.
Però ha estat en el tercer quart quan s’ha trencat el partit de forma definitiva, un joc intens en atac buscant la jugadora amb tir fàcil, una bona defensa que ha permès recuperar pilotes i la pressió feta a la sortida de la pilota, ens han donat un parcial en aquest quart d’ 11 punts a favor deixant el marcador en un ja quasi definitiu 10 – 31.

La quarta part menys efectiva en atac, però contundent en defensa ha ampliat l’avantatge fins els 28 punts amb un parcial de 7-0 a favor de les de la Salle Ploms ( marcador al descans 10 – 38 ).

En la represa tot ha continuat igual, bon encert en el tir i pressió en defensa, s’han posat en practica jugades assajades i s’han vist les primeres ajudes amb bloqueig. El marcador ha quedat a la cinquena part amb 18-44.

El joc de la sisena part ha tornat ha estar brillant i el marcador així ho ha reflexat al finalitzar aquest període ( 20 – 55 ). La mateixa intensitat ha continuat el setè quart, fortes altre cop en atac, executant molt be nombrosos contraatacs, buscant l’assistència i la jugada de conjunt han deixat el marcador en    25 – 70.
L’últim quart, quan tot semblava indicar que fins i tot es podria tancar el marcador i fruit probablement de la relaxació ha estat més fluix i desencertat. Partit acabat amb un clar 29 – 74.

Bon inici d’aquesta segona fase de la competició.
Felicitats noies pel partit del que ens heu fet gaudir i a continuar treballant per millorar.