Salle Tarragona 77 - 43 Infantil Femení B

28/05/2024 - 17:30 a Salle Tarragona

 

Salle Tarragona 77 – SallePloms 43

L’equip de les infantils B, minvat per l’absència d’una part del bloc que habitualment juga, no ha pogut contra el contundent bloc de la Salle Tarragona.

Les nostres jugadores tan sols van poder aguantar la força de les de Tarragona durant els tres primers quarts, el quart període va marcar la diferència i un clar abans i després en el transcórrer del joc.

Amb la baixa per lesió de la nostra jugadora Clàudia Anaya, que estava portant la responsabilitat de l’equip i en bona mesura la capacitat del joc de cara a la cistella va venir la davallada definitiva.
Tot i l’entrega de la resta de jugadores i la bona aportació dels reforços del pre-infantil , en cap moment es va poder contestar al joc eficaç d’atac i la contundència en defensa de la Salle Tarragona.

Això no fa canviar en absolut la bona impressió que fins ara estan donant les nostres jugadores, que estan fent un campionat a un bon nivell amb uns resultats realment envejables. Ara mateix estem en tercera posició empatats a victòries amb el segon classificat, precisament la Salle Tarragona. 

Res està decidit i les possibilitats de lluitar per una segona posició són reals.

En propers partits amb el bloc al complet i els habituals i valuosos reforços del pre-infantil, segur tornarem a les sensacions a les que ens tenen acostumats aquestes noies.

Força Salle !!!
AUUUUUU !!!

Parcials : (10-10), (14-14), (20-24), (30-27),(44-31), (54-34), (65-42), (77-43)

Anotacions 
Anaya (12) ; Pujol ; Gomis (4) ; Guarque(1) ; Díaz ;Batista (4);Valverde P.(10); Besora(2);Herreros Me.(2); Valverde A. (6); Herreros M.(4)