Sènior Femení A 81 - 50 Grup Barna

27/07/2024 - 20:00 a Joan Sirolla

Molt bon partit del Ploms contra un rival directe. La dinàmica del equip es manté positiva, on totes han assumit els seus rols dins l’equip per tal de fer-lo avançar, cada dia que passa són més equip, i a cada partit és veu millor bàsquet.

Totes les jugadores varen contribuir positivament en un partit que era vital guanyar per mantindré les opcions de acabar la primera fase entre els cinc primers equips.

Primer quart: Dominat per les jugadores de  Reus sobretot en atac. Un Bon equilibri en totes les facetes del joc. Mentre grup Barna intentava imposar el seu ritme de joc, molt més elevat i amb atacs molt ràpids.

Segon quart: En els sis primers minuts Barna aconsegueix agafar el ritme del partit i agafen una avantatge de 4 punts marcant un parcial de 11 a 0. Les noies del Ploms reaccionen amb un parcial 15 a 2 tancant la mitja part amb un marcador 37-28 a favor.

Tercer quart: l encert amb dos triples inclosos i la bona defensa trenquen el partit amb un espectacular quart, parcial de 24 a 7. L’atac del Grup Barna no va saber com afrontar la defensa de les jugadores del Ploms. Les Jugadores locals sempre varen jugar les opcions de atac més oportunes per fer mal al rival.

Quart quart: minuts on Grup  Barna dona per perdut el partit i ploms és dedica a gestionar l’avantatge.

Important seguir treballant, venim de patir i aquesta és la nostra avantatge, tenim molta gana de victòries, APA LLEONES!

Resultat: 81-50

Zamar 2000 Ploms Salle Reus:

Anotació:  Magriña 15, Adsera 2, medall 10, quintana 13, Corkindale 13, Romeu 7, Guerrero 9, Mas 8, Rubio 0, Guelvenzu 3,

Triples: 4 ( Guerrero 2, Medall 2)

TLL: 17 /27