Sènior Femení A 64 - 57 UE Mataró

27/07/2024 - 17:30 a Joan Sirolla

Partit que es necessitava guanyar si o si contra un difícil rival directe que en les últimes setmanes s’ha reforçat, amb la incorporació de dues jugadores americanes.

Primer quart:

partit amb molt d’encert ofensiu per part dels dos equips. Les jugadores del Ploms comencen amb molt bon peu amb bona defensa i alternant atacs ràpids i encert des de la línia de tres punts. Mica en mica el Mataró es fa amb el partit anotant fàcilment des de dins la pintura. El Mataró acaba el quart dos punts amunt.

Segon Quart:

Mal inici en tant en defensa com en atac per part de les jugadores del Ploms. Aquest fet l’aprofita el Mataró per materialitzar un parcial a favor de 11 a 1. A tres minuts del final del quart les jugadores locals han reaccionat i han tornat un parcial 12 – 3 a favor per acabar la primera part tres punts a baix. 33-30

Tercer quart:

Excel·lent quart de les jugadores del Ploms on ofensivament han estat de superiors i han trencat el partit amb un `parcial en el quart de 23-13. El Mataró no ha sabut atacar les alternatives defensives del Ploms.

Quart:

En l’últim quart el ploms ha controlat i gestionat l’avantatge, tot i que la meitat del quart les jugadores del Mataró s’han apropat al marcador perillosament, però amb un exercici de maduresa i saber estar han tornat a controlar el partit.

Ha estat un partit per veure el nivell competitiu del equip i s’ha respost satisfactòriament.

Parcials: 17-19/13-14 / 23-13 / 11-11