Sènior Femení A 52 - 57 SESE

11/01/2014 - 5:30 a Joan Sirolla

Zamar Ploms Salle Reus: 52

SESE: 57

Partit on s’esperava una consolidació de la bona dinàmica que portava l’equip Plomista, sobretot en defensa, però no va ser així. Un excés de relaxació fa que ja d’inici l’equip visitant acabi el primer quart 10-25 a favor.

En la resta de quarts, recuperar la diferència de punts no va ser fàcil. A partir de la mitja part, un canvi estratègic va permetre defensar amb major consistència al rival i retallar la distància.

En l’últim quart l’equip local va defensar fins a 8 possessions sense rebre cistella i amb la possibilitat de posar-se per davant del marcador, però la pèrdua de pilotes per precipitacions i males dedicions, no es va aconseguir anotar.

Tant sols queden dos partits per acabar la primera volta. La victòria serà l’objectiu d’aquest dos partits per acabar en positiu, 5-4.