Cnc inicial: Adserà. L 2, Magriña. A 9, Medall. N 13, Quintana. E 18, Corkindale. R 9,
Resta dèquip:  Romeu. M 2,  Guelvenzu. S 0, Fabregas. M 0, Rubio. A 3, Mas. E 4, Guerrero. M 5, Trabalón. J 1.
Triples: Medall. N 2, Magriña 2, Guerrero. M 1, Rubio. A 1.

Cinc inicial: Baraut. C 13, Navarro.L 6, Verbo. V 16, Lobo. L 0, Prat. L 11
Resta equip: Murcia. E 0, Ferri. M 12, Hualde L 0, Benet A Barquets. C 0, Lopez. L 8.
Triples: Baraut. C 3, Ferri 1, Prat L 1.
T. Lliures:  21/30
Faltes: 18
Parcials: 20-9 / 24-18 / 11-16/ 14-23

Primera victòria contra el líder Lima Horta. Un equip amb moltissima qualitat. Es comença el partit amb un minut de silenci en homenatge a Gari Marquet històric del bàsquet. Aquest minut de silenci es va traslladar a totes les pistes de catalunyahttp://www.basquetcatala.cat/noticies/4509
Les jugadores firmen la millor sortida de la temporada realitzant un primer quart quasi perfecte tant en defensa com en atac. L’única manera de anotar per part de les visitant va ser des de la línia de tirs lliures. Ja en el segon quart la dinàmica ofensiva de les lleones del Ploms va anar a més anotant 24 punts en un sol quart. Per acabar la primera part amb un resultat de 44 a 27 a favor.
Ja en la segona part les jugadores del Ploms segueixen amb un bon to tant en atac com en defensa, són capaces de anotar 8 dels 11 punts del quart de forma jugada, mentre les visitants 10 dels 16 punts del mateix quart des de la línia de tirs lliures. Tot i així l’equip visitant encara que de forma mínima aconsegueix retallar diferències.
Ja en l’últim quart es juga un partit no apta per cardíacs… L’equip visitant realitza un parcial de 9 a 0 en els primer 2 minuts, situant-se a tant sols 6 punts de les plomistes.  Dos triplesde les jugadores del Lima  Claudia Baraut i Laia Prat  més una anotació de 2 de Vanessa Vervo, fa que es posin per davant del marcador per primera vegada, en tot el partit. Salten les alarma tot i així l’equip es refà i lluita cada pilota com si fos la de partit.
Un minut desprès l’equip del Ploms es torna a posar per davant del marcador amb dos accions de joc de Elena Quintana. Ja en els dos últims minuts les jugadores del Ploms són capaces de mantenir la diferència i emportar-se el partit.