Reus Deportiu 59 - 67 Sènior Femení A

01/11/2015 - 18:30 a Reus Deportiu

Partit on podia suposar un parany si no es controlava el factor emocional que suposa un derbi. De primeres no es plantejava com un partit fàcil per diversos motius: aturada de la competició en les vacances nadalenques i la necessitat de recuperar el ritme de partits, jugàvem en una pista no gens còmode, i la proposta de joc del Deportiu de jugar 40 minuts en zona tampoc era fàcil.

Primer quart: Molt bon inici del Ploms amb atacs ràpid i bon encert. Defensa molt activa. Això permet una avantatge al final del quart de 13 punts en un parcial de 7 -20 a favor.

Segon quart: Ploms baixa el ritme en un excés de confiança, el Deportiu aconsegueix apropar-se gràcies a atacs ràpid i encert des de 3 punts. En aquest quart és baixa el ritme en totes les àrees permeten que el Deportiu s’apropés en el marcador arribant a la mitja part amb tan sols 6 punts avantatge 28-34.

Tercer quart: A ratxes ploms sempre per davant el marcador sense aconseguir una avantatge còmode. És segueix en la mateixa tònica que el segon quart i a falta de 2 minuts del final del tercer quart el Deportiu s’apropa a 2 punts de les Plomistes. En aquest moment es canvia l’estratègia per tal d’augmentar el ritme amb una zona pressionant a tota pista, això fa tornar a recuperar l’avantatge per acaba el quart 9 punts a favor.

Quart quart: L’últim quart es juga mantinguent l’avantatge oscil·lant entre els 10 i 8 punts. En aquest quart s’acaba jugant amb tres integrants del equip junior amb molt bones sensacions.

El grup 2 de Copa ja es considera el més dur de la competició. Per poder assolir l’objectiu de classificar-se entre els cinc primers, caldrà molt de treball i competir de forma aferrissada en els propers quatre partits que queden per finalitzar la primera fase.