Arenys 45 - 64 Sènior Femení A

27/07/2024 - 12:30 a Pavelló Esports Arenys

Partit que es solventa de forma còmode per part de les jugadores del Ploms. Tot i que en el primer quart es viuen dos pols oposats en el joc de l’equip. D’inici les jugadores visitants arrenquen amb un parcial a favor i amb un domini clar en el marcador. Però a dos minuts del final, la relaxació fa que les jugadores del Arenys ho aprofitin per aconseguir un parcial de 7 a 0 i acabar amb un resultat a favor.

En el segon quart surten un altre vegada amb un molt bon nivell defensiu, de fet les jugadores rivals tan sols son capaces de anotar 4 punts en tot el quart i finalitzar la primera part 20-29 a favor de les jugadores del Ploms.

Ja en la represa del partit és veu un tercer quart molt ofensiu, les locals anoten 16 punts en aquest quart, però l’equip visitant trenca el partit anotant 25 punts. L’últim quart resulta un mer tràmit ja que el Arenys llança la tovallola i dona el partit per perdut.

Important treure com a reflexió que sense intensitat qualsevol equip ens pot guanyar, amb intensitat competim contra tots.