Grup Barna 73 - 62 Sènior Femení A

10/05/2014 - 18:00 a La Nau del Clot

Encara que amb una millora notable pel que fa a la actitud defensiva, els errors tàctics en defensa i un mal balanç defensiu fa que l’equip del Ploms no sumi una victòria.

El primer quart be marcat per una sortida molt intensa del equip visitant amb un encert de la línia de 3 punts considerable. Tot i així en el mateix quart s’ajusta la defensa i s’aconsegueix el control del partit fins tant en defensa com en atac. A 3 minuts del final del segon quart, l’equip del Ploms anava 3 punts a dalt. Des de aquest moment la relaxació i del equip del Ploms i l’empeny del equip local es transforma en un parcial de 10 a 0 a favor de les locals per acabar la primera meitat del partit amb 7 punts a dalt.

En el tercer quart les jugadores locals es dediquen a gestionar l’avantatge, l’equip del Ploms defensa be a mitja pista i dificulta l’anotació del equip local, però incapaç de parar el ràpids contraatacs de les jugadores del Grup Barna.

D’aquesta manera ja s’arriba a l’últim quart on els tirs lliures són la tònica fins arribar al final del partit.

S’ha de seguir treballant per assolir major solidesa en totes les fases defensives dels joc, defensant a mitja pista no en tenim prou, per competir.