Júnior Masculí A 74 - 72 Óptica Feliu-CBS

27/07/2024 - 12:30 a Joan Sirolla

Victòria en la dotzena jornada del Júnior Interterritorial contra el Club Bàsquet Santfeliuenc. Un dels millors partits jugats per part del plomistes al llarg del que portem de temporada, on es va veure un equip molt sòlid a partir del segon quart. Després d’un primer quart pràcticament inexistent (4-11) els reusencs van entrar en joc amb un parcial de 10-0 que va ficar els jugadors a joc i es van mantenir un resultat igualat al llarg del matx. Es va anar al descans amb un resultat empat (31-31) que feia veure que la segona meitat seria apassionant. El tercer quart va estar dominat pels locals els quals van consolidar el rebot defensiu i van aprofitar bé les ocasions clares de cistella. Amb el petit avantatge en el marcador (51-46) es va iniciar el quart període; va ser un avantatge que no es va saber aprofitar ja qu els santfeliuencs van aconseguir atrapar al marcador als plomistes i fins i tot van tenir l’opció d’emportar-se el matx ja que van tenir dos tirs per empatar i guanyar el partit; però només en va entrar un. Es va anar a la pròrroga amb un empat a 61. Aquest període extra de joc es va veure reflectida per 4 triples consecutius per part local que no van aconseguir però, relaxar el jugadors ja que veien com el CBS no abaixava els braços. Resultat final 74-72.

Arnau Nolla(3), Jacob Bages(2), Iván Calderón(6), Jordi Baraut(3), Xavi Arbós(6), Xavi Aguilar(7), Joel Gomis(22), Carlos Cano(-), Adrià Nolla(2), Marc González(2), Francesc Bartolí(-), Joan Pallejà(21)
Parcials: (4-11), (27-20), (20-15), (10-15). Període extra(13-11)