Júnior Masculí A 61 - 54 Tanino Cerdanyola

10/04/2014 - 19:15 a Joan Sirolla

Júnior A 61 – 54 Tanino Cerdanyola
Segon partit de la temporada guanyat gràcies al treball i la concentració en un partit on tot va anar de menys a més pels jugadors plomistes. L’inici del partit va ser molt dur on els nostres jugadors es van veure sorpresos de nou per un equip on destacava el físic, moltes rotacions i poc encert van fer que el quart acabés amb un +9 pels visitants (6-15). L’equip va reaccionar a l’inici del segon quart on van destacar les badades defensives, i els 4 triples anotats pels locals cosa que permetia que anéssim al descans amb avantatge d’un punt (27-26). En el tercer quart els locals van seguir en el partit i la intensitat interior va millorar . L’equip vistant va començar a caure en el joc local que cada vegada se’l veia més concentrat. Amb això vam arribar al final del quart amb (43-40) al marcador a falta de l’últim període. I, a l’últim quart vam veure com els plomistes s’acabaven emportant una victòria ben treballada (61-54).