CE Sant Nicolau 62 - 41 Júnior Masculí A

10/11/2014 - 16:30 a C Esportiu Sant Nicolau

C.E. SANT NICOLAU 62 – 41 Júnior 97-98A
Segona derrota en el segon partit fora de casa; on es va veure un partit força feixuc on el físic de l’equip contrari, de nou va superar el dels reusencs. El partit va arrencar amb un parcials de (10-0) en els primers 5 minuts on ja es veia la clara superioritat local; en el últims 5 minuts de quart els plomistes van despertar i van salvar el quart amb un (17-11). En el segon quart és on el partit es va escapar de les mans a l’equip Júnior on un parcial dolorós de (12-0) va permetre un avantatge còmode pels sabadellencs en aquest quart només es van anotar 5 punts per part reusenca i vam anar al descans amb un resultat de (39-16). El tercer quart va ser dominat pels reusencs on al tornar del descans la mentalitat i la intensitat havia millorat bastant però tot i així no suficient davant l’empenta rival. Al finalitzar el quart el resultat era de (32-52). L’últim període va ser el més curt en anotació, el qual les coses van anar molt igualades, la intensitat defensiva plomista havia augmentat però el desencert en atac va ser constant i no va permetre que els de Reus poguessim apropar-se al marcador el resultat final (62-41) . L’equip reusenc va llençar 23 triples dels quals només en van entrar 4.
Arnau Nolla (-), Jacob Bages (-), Iván Calderón (7), Jordi Baraut(2), Xavi Arbós(4), Xavi Aguilar(3), Joel Gomis(16), Carlos Cano(4), Adrià Nolla(-), Marc Gonzalez(2), Francesc Bartolí(-), Joan Pallejà(3)
Parcials: (17-11), (22-5), (13-16), (10-9)