Cb Vilaseca 53 - 41 Júnior Masculí A

27/07/2024 - 17:45 a La Pineda

El primer partit de lliga fora de casa del Júnior Masculí Interterritorial no va anar com el partit disputat en pretemporada.
L’equip es va veure sorprès per l’empenta local que des de l’inici del partit va dominar sense que els plomistes poguessin reaccionar. En el primer quart el físic i la concentració local es va imposar 13-9. El segon quart va ser pràcticament calcat al primer on els plomistes van anotar 12 punts dels quals la majoria van sorgir de segones ocasions, anàvem al vestidor amb el marcador 29-21. El tercer quart va ser el més treballat on la intensitat dels locals va minvar de manera que només van anotar 10 punts i el nostre Júnior 13 així doncs ens vam col·locar a 5 punts(34-39). L’últim quart de partit es va notar una falta de coordinació general en l’equip cosa que va fer que els locals s’enduguessin el matx per 53-41.
Parcials: (13-9), (16-12), (10-13), (14-7)
Salle-Ploms: Arnau Nolla(2), Jacob Bages(-), Ivan Calderón(4), Jordi Baraut(5), Xavi Arbós(-), Xavi Aguilar(2), Joel Gomis(19), Carlos Cano(4), Adrià Nolla(-), Marc Gonzalez(2), Francesc Bartolí(-), Joan Pallejà(3)

Triples: 2 (Jordi Baraut, Joan Pallejà)