Júnior Femení A 65 - 37 Lluïsos de Gràcia

27/07/2024 - 12:00 a Joan Sirolla

Victòria treballada del Júnior Femení A a casa front el Lluïsos de Gràcia. Dues bones sortides , 1er i 3er quart, van donar les diferències totals al marcador.

Al primer quart les nostres varen sortir amb allau ofensiu i defensiu. Moltes situacions còmodes arribant jugant en transició i contra-atac aprofitant el mal balanç defensiu de les visitants. La defensa individual, amb clares responsabilitats al 1c1, va ser molt intensa i ens va donar moltes opcions ofensives per un 22-7 al marcador.

Al segon quart vam perdre part d’aquesta intensitat i del ADN d’aquest equip i ens vàrem quedar sense anotar els cinc primers minuts. Les visitants reaccionaven i la nostra desconcentració i especial lentitud defensiva en les segones ajudes provocava situacions fàcils d’anotació. 12-14 per anar al descans 34-21.

Al descans, la xerrada al vestuari i la implicació d’aquest grup humà va servir per reiterar la importància de la defensa per tenir bones sensacions ofensives. La zona-press ens va donar en aquest quart moltes facilitats per un parcial de 15-3 i trencar el partit definitivament.

El darrer quart va començar com el segon, amb un parcial en tres minuts de 0-10, amb un ritme irregular en defensa. Però la reacció no va tardar en arribar, i amb les alternatives vam poder marcar un parcial de 16-3 en els últims 3 minuts per certificar la victòria.

Destacar la quantitat de rotacions i aportacions de totes les jugadores. Estem en un moment en que les rotacions són de vital importància donada la càrrega de les jugadores pels seus compromisos amb el sènior femení A i B tant en entrenaments i partits. Les jugadores que van a cavall del júnior femení b i cadets estan treballant molt bé donant bons minuts de rotació de qualitat.

Bones lectures en situacions de 3c3 i 2c2 amb molta mobilitat i entenent el joc a partir de la presa de decisions.

Seguim sumant totes, amb un treball i aportació molt important de totes les jugadores de l’equip. És el camí i la clau per seguir fent una gran temporada.

Bonet (-), Cabré (11), Calba (6), Fabregas (8), Rubio (3), Millan (8), Olivier (7), Gonzalez (8), Martin (6), Gebelli (3), Descarrega (1), Martinez (4).

Parcials: 22-7, 12-14, 15-3, 16-13. 16 Faltes. Tirs lliures: 7/14.

4 Triples: Cabré 2, Millan 1, Gebellí 1.