Vila-seca Blau 35 - 82 Júnior Femení A

10/04/2014 - 19:00 a La Pineda

C.B.V Blau 35 Salle Ploms Reus 82 Parcials: 10-22, 7-14, 11-23, 7-23

Bonet (6), Cabré (4), Calba (11), Fábregas (25), Rubio (8), Millan (6), Olivier (8), González (2), Martin (4), Gebellí (2), Sanchez (-), Martinez(4). Faltes. 19, Cap eliminada. Tirs lliures: 19/29. Triples 5: Bonet (2), Fabregas (2), Martinez (1).

Bones sensacions durant gran part del partit. Amb l’objectiu de competir els 40 minuts, les nostres van sortir enxufades amb atac però amb errades bàsiques en defensa. Malgrat això, la superioritat física de les nostres interiors i la lectura de joc després de jugar amb elles van fer que trobéssim situacions d’anotació còmodes. Mireia ja es mostrava intratable en atac, amb 8 dels seus 25 punts en el primer quart. En el segonquart  els ajustaments en la defensa individual van donar fruit però vam estar més desencertades en atac. El fantasma de les errades d’anotacions fàcils i tirs lliures errats van fer que ens poséssim nervioses però no ens vàrem relaxar en defensa. 17-36 a la mitja part ja deixaven el partit encaminat. Al tercer quart les alternatives constants ens donaven marge amb la generació de pèrdues no forçades al Vila-seca i ràpides transicions ofensives, un parcial de 4-21 en els primers 8 minuts trencava el partit finalment. Malgrat això, vam concedir 7  punts el darrer minut per errades de concentració. L’últim quart ens va servir per seguir llegint amb diferents opcions en atac, donant-nos una mica de paciència i veient les opcions més clares en estàtic. Seguim en el camí però ens falta molta solidesa i molt treball en la defensa presionant. Una petita millora en la lectura de joc fa que les jugadores comencin a agafar confiança en l’atac. Les jugadores han de seguir creient amb elles i amb  l’explotació del talent i el sacrifici en defensa com equip. Molt bona feina noies, seguiu així!