Júnior Femení A 48 - 38 CE Sant Nicolau

27/07/2024 - 16:00 a Joan Sirolla

El Júnior Femení A comença amb una victòria per seguir sent exigents amb elles mateixes.

Bones sensacions en defensa durant tot el partit, en especial durant el primer i segon quart. Només l’encert dels tirs exteriors de CE Sant Nicolau al final de possessió al final del segon quart van fer que l’avantatge local a la mitja part no fos de més de 15 punts.

Durant el primer quart, les nostres van sortir molt endollades en defensa, portant a terme molts flashos defensius i sent molt responsables al 1c1 donant poques opcions d’anotació i de sortida de contra-atac. Les errades en penetracions fàcils o tirs clars van deixar el marcador amb un 8-8 aquest quart amb dos triples visitants. El segon quart les nostres van prendre bona nota, seguint treballant en defensa,  i amb un parcial de 13-0 en 5 minuts van treure la primera avantatge.

El tercer i darrer quart van seguir la tònica del primer, bones defenses individuals però concessions en anotacions fàcils i tirs lliures. Malgrat això mai es va perdre el control del partit.

En positiu podem extreure el compromís defensiu de la gran majoria de jugadores, començant a entendre la filosofia d’equip sacrificat.

Com a punt negatiu la concessió de tirs exteriors en segons quins moments de partit, la poca efectivitat de situacions fàcils. Ens falta calma i lectura en situacions de transició- contra-atac i estàtic però estem al camí.