Cadet Femení A 71 - 61 Bàsquet Samà

02/07/2015 - 12:00 a Joan Sirolla

El descans de les lleones d’inter. Cap de setmana de descans després de la quarta victòria.

Dissabte es va veure un gran partit de les nostres cadets enfront el que era el líder del grup. El primer quart va estar marcat per la bona intensitat defensiva de les locals, que poc a poc ampliaven la diferència al marcador fins arribar a un aventatge de 6 punts al final del període. Les visitants mostraven caràcter i durant els primers minuts, van acostar-se fins a 2 punts, va ser la mínima renta que va tenir el Salle Ploms A, ja que una bona reacció va tornar a posar les notres 9 punts amunt al descans (28-19).

A la represa, es va viure un quart de parcials. Primer un 10-2, que ampliava la diferència fins a 21 punts. Les visitants però no es rendien, tornant el parcial rebut, i encadenant un 2-13, arribant al final del 3r període 56-43.

A l’últim període les locals van saber mantenir la pressió, i van mantenir la diferència fins al final del partit. Resultat final 71-61, victòria i líders de grup. La propera jornada ens visita el C.B.Prat, que tan sols està a una victòria.

Anna S. 18, Maria 14, Helena 12, Anna L. 8, Berta 1, Duna , Paula 2, Neus 2, Claudia 10, Anna M. 4.