10/04/2014 - 10:45 a Joan Sirolla

PLOMS SALLE REUS 79

BÀSQUET L’ARBOÇ 39

Parcials: 23 – 10; 15 – 12; 25 – 12; 16 – 5

Les nostres cadets B s’han estrenat aquest dissabte amb una molt bona victòria. Des de l’inici que van sortir concentrades i a per totes, donant bones sensacions. A mesura que avançava el partit, les cadets van anar consolidant el seu domini del partit, amb un bona defensa tot el camp i sortides al contraatac ben realitzades i força efectives. Al segon quart, es van fallar moltes cistelles fàcils i va ser quan les del Bàsquet Arboç van aprofitar per retallar distàncies. Malgrat això, la primera part va finalitzar amb un avantatge considerable (38 – 22).
A la segona part, les plomistes van seguir treballant amb bon ritme, intenses i concentrades. El Bàsquet Arboç va intentar remuntar però cada vegada més anaven desapareixent del partit i a l’últim quart només van aconseguir anotar des de la línea de tirs lliures degut al “Bonus” de l’equip local.
Així doncs, les nostres jugadores han aconseguit una victòria merescuda pel bon treball i la perseverança a la pista. Sempre hi ha detalls a millorar, però cal valorar sobretot la bona realització dels contraatacs, les poques pilotes i passades perdudes, i el treball en equip tant en defensa com en atac, on han posat de manifest els conceptes treballats en els entrenaments. Aquest és l’objectiu, i sense dubte, ho han fet. L’aspecte principal a millorar és la defensa, que hauria de ser més agressiva sota canasta, i també més neta. Queden molts rivals a conèixer i partits a jugar, per tant, seguirem treballant per enfortir els punts febles i millorar els punts forts, per aprendre i superar-se dia rere dia, partit rere partit.