Júnior Masculí A 64 - 65 AESE A

11/08/2014 - 10:30 a Joan Sirolla

Dura derrota per només un punt anotat a l’últim sospir per part dels de Santa Eulàlia on van dominar clarament la primera meitat. El partit es va veure novament marcat per la inferioritat local; -no havia de ser però motiu de derrota-.

El partit es va iniciar amb un bon caràcter ofensiu dels locals motiu pel qual es veia que si es seguia la tònica ofensiva dels primers 5 minuts la victòria seria còmode(10-4). Però l’A.E.S.E va despertar i va anotar un parcial de (6-0) que els col·locava dins del partit de cop. Un triple i un ‘2+1’ va fer que es possèssin per davant en el marcador fet que va dificultar moltíssim la tasca del Júnior. El primer quart va finalitzar amb un 14-16 en contra dels plomistes.

El segon es va veure marcat per una gran aportació ofensiva visitant els quals van anotar 23 punts per només 12 local. La manca defensiva i la falta d’idees en atac va castigar molt la feina plomista i es va anar al descans amb un (26-39) que reflexava clarament el que es veia a la pista.

La segona meitat el nostre Júnior va reaccionar i va augmentar molt la intensitat defensiva causant la pèrdua de moltes pilotes de l’A.E.S.E i el quart se’l vam endur i ens vam posar a 7 punts cosa que prometia un últim quart d’infart.

El joc interior local es va posar les piles anotant 14 dels 22 punts que es van anotar en el quart. Un parcial de (15-2) va fer que els plomistes es possèssin dos punts per davant en el marcador (64-62) i pilota per l’A.E.S.E. però el basquetbol és un esport des del primer segon fins a l’últim; i després d’un tir lliure anotat pels visitants la pilota va acabar en les seves mans, i a causa d’un greu error defensiu van anotar els dos punts finals sense cap tipus d’oposició sota el cèrcol plomista. Resultat final (64-65).

Parcials: (14-16), (12-23), (16-10), (22-16).
Arnau Nolla(2), Jacob Bages(-), Iván Calderón(6), Jordi Baraut(2), Xavi Arbós(-), Xavi Aguilar(4), Joel Gomis(13), Carlos Cano(17), Adrià Nolla(-), Marc González(6), Francesc Bartolí(1), Joan Pallejà(13).