Cb La Selva 46 - 67 Júnior Femení A

27/07/2024 - 18:00 a La Selva del Camp

El júnior femení s’emporta la victòria de La Selva del Camp i aconsegueix la desena victòria consecutiva de la temporada.

El partit va estar dominat des de l’inici per les visitants, amb ràpides transicions i en defenses alternatives defensives a pista complerta.

Només els errors de concentració van fer que deixéssim anotar amb facilitat amb rotacions lentes castigades sempre amb tirs lliures. El primer quart acaba amb una avantatge mínima 13-18, amb bon ritme d’anotació però errades en defensa.

El segon i el tercer quart van ser els millors del partit. Abans del descans deixàvem a les locals amb 24 punts, atacant des de la defensa, assumint a vegades riscos que no calien, però forçant situacions de fàcil anotació. Els tirs de tres lliurades de marca van començar a entrar després de bones rotacions per un parcial de 10-21 i un resultat a la mitja part de 24-39.

El tercer quart les locals van anotar dos triples donat a males rotacions nostres, massa castig però just. Un 11-18 de parcial per acabar en un 35-57 i trencar el partit definitivament.

L’últim quart va ser un quart de transició i control on ens vàrem deixar anar una mica i no trobàrem situacions de fàcil anotació.

Un més per les noies del júnior que esperen aquesta setmana un partit complicat contra Vedruna Gràcia per arribar al desitjat descans de nadal després de portar entrenant des de l’1 d’Agost. Darrer esforç per aconseguir el nostre regal de Nadal i arribar a les 11 victòries, aconseguint ser la millor defensa i el millor atac del nostre grup de lliga regular.

Bonet (-), Cabré (7), Fabregas (11), Calba (5), Rubio (13), Sanchez (2), Olivier (14), González (2), Martin (5), Gebellí (5), Martinez (3)

Faltes: 25. Tirs lliures: 13/20 . Triples 6: 2 Olivier, 1 Gebellí, 1 Cabré, 1 Rubio, 1 Martin.