CBT 61 - 45 Infantil Femení A

11/01/2014 - 17:00 a Serrallo

Derrota merescuda en un partit per oblidar

Davant una derrota és molt fàcil caure en la temptació de buscar justificacions més o menys sòlides, però, com ja comentava la setmana passada, l’objectiu d’aquest joc es fer passar la pilota per la cistella i és precisament això el que avui l’equip no ha pogut o no ha sabut fer.

Només una dada, 33 (sí, sí, trenta-tres) tirs lliures fallats de 40 intentats.  Tot el demés queda en un segon pla davant aquest fet. I sense ficar-la, ens posem com ens posem, és impossible guanyar els partits.

El partit no ha tingut gaire història, ja que el CBT ha agafat des del primer quart un còmode marge de 10 punts, que, amb l’excepció d’una petita remuntada al quart període on la diferència ha baixat fins als quatre punts, ha pogut mantenir sense patir.

A més del tirs lliures, avui també s’han vist errors sota cistella, passades al contrari i, en algunes fases del partit, manca d’idees en el joc cinc contra cinc. Els canvis introduïts en la segona meitat tampoc no han funcionat.

La setmana que ve tenim festa, i a continuació comença una mini lliga de dos partits per acomiadar l’any, on cal com a mínim una victòria per assegurar el segon lloc.

Amunt i crits. Per La Salle AUUUU!

Parcials: (18-6) (39-22)(51-37)(61-44)

Anotació: Valle (5) Anaya (10) Trabalón (5) Jiménez (7) Achaerandio (2) Sanahuja (7) Hernández Alcové (4) Porres (1) Montes (3)