Sènior Masculí D 56 - 61 Montblanc

11/09/2014 - 12:00 a Joan Sirolla

Partit disputat aquest Diumenge a les 12h en el pavelló Joan Sirolla de Reus. Rebíem la visita del

Montblanc, un equip situat a la part mitjana de la taula i amb uns números semblants als nostres, la

impressió era que a casa es podia guanyar aquest partit, però no ha estat així.

Primer quart: inici decebedor dels nostres nois amb moltes imprecisions i errades en cistelles fàcils que al

final del partit trobaríem a faltar, parcial inicial 5-10 en tres minuts que no variaria gaire al final del quart

14-18.

Segon quart: ha estat un període molt estrany, inici elèctric dels nostres amb un parcial 7-0 que fica el

marcador 21-20, bona defensa, rebot i atacs en velocitat, sembla que hem donat la volta al partit, però no,

temps mort del Montblanc i defensa en zona 2-1-2, ens han matat parcial 4-10 i lluminós 25-28 al descans,

hem perdut una gran oportunitat.

Tercer quart: tornem a començar bé parcial 6-3 i empatem el partit 31-31, però el Montblanc és un equip

molt fort sota cistella i no podem físicament amb ells, ens castiguen contínuament amb faltes personals

(22 nosaltres per 13 ells) i poc a poc marxem del partit, 34-46, la cosa s’ha ficat molt difícil.

Darrer quart: quan tot semblava perdut hem tornat a sortir endollats, un altre parcial 8-0 ens ha ficat dins

el partit 42-46, el Montblanc a reaccionat amb 7 punts seguits per ficar-se 11 amunt 42-53, però hem

continuat lluitant, amb més cor que cap (i tres triples) hem aconseguit igualar el marcador 56-56 a falta de

menys d’un minut, però el Montblanc ha sabut jugar molt millor els segons finals i gràcies a un triple i dos

tirs lliures s’ha emportat un partit que mai hauríem d’haver perdut, 56-61 i cap a les dutxes.

Bé, hem sortit cabrejats del partit, el basquet és un esport que per guanyar has de ficar la piloteta dins una

cistella, això avui ho hem fet malament, però ja està!. Ara vull destacar que dins la pista he vist, ganes,

lluita, intensitat i també ràbia després d’una errada. Amb això em vull quedar!. Pròxima victòria a SP i SP.

Ànims a tots, però sobretot al Eric i al Gerard, que les seves lesions siguin el més lleus possible.

PLOMS SALLE REUS, SENIOR D : Valle (2), Olave (6), Garcia (-), Ruiz (5), Cañete (2), Marco (-),

Garcia (4), Montero (2), Mateu (13), Almendros (6), Febrer (10), Martinez (6). Triples 7, Olave 2, Ruiz 1,

Febrer 2, Martinez 2. Tirs lliures 9/13. Faltes 22, eliminat: Valle.

Parcials: 14-18, 11-10, 9-18, 22-15.