CN Terrassa 57 - 52 Júnior Masculí A

27/07/2024 - 18:00 a CN Terrassa

Dura derrota de nou del Júnior interterritorial en un partit amb un joc poc vistós on els plomistes no van saber trobar la victòria.
Un partit on la primera meitat va estar pràcticament igual on es va veure per part reusenca un gran desencert des de la línia de 3 (6/32) i una molt baixa intensitat defensiva. Poca agressivitat en els 20 primers minuts on només es van fer 4 faltes personals d’equip.
El primer quart va finalitzar amb un (11-11) que indicava que l’equip podia donar més de sí, caràcter que no va sortir en cap instant. El fet que de nou fos un equip més físic no era una excusa. Els locals van jugar el seu partit i lentament van obrir escletxes i tot i que al final del segon quart es va anar al descans amb un (23-24) es veia que els terrassencs estaven més motivats i al final del tercer quart va finalitzar amb un (42-34). Semblava que l’equip estaria enfonsat però a l’inici de l’últim quart un parcial de (2-7) podia fer trontollar el partit pels locals. I només va fer que la confiança local augmentés de forma que un parcial de (11-0) va dissoldre tota opció de victòria plomista.

Parcials: (11-11), (12-13), (19-10), (15-18)
Arnau Nolla(5), Jacob Bages(-), Iván Calderón(2), Ramon Paris(-), Xavi Arbós(2), Xavi Aguilar(2), Joel Gomis(12), Carlos Cano(4), Adrià Nolla(-), Marc González(2), Francesc Bartolí(-), Joan Pallejà(21)