Cadet Masculí Salle Ploms '00B 87 - 26 ADT

23/06/2024 - 9:15 a Pavelló Salle Reus

Malgrat les nombroses baixes, que han obligat a completar la convocatòria amb tres jugadors del Cadet de 1r Any, els nois que entrena l’Albert Chàrlez han ofert un excel·lent partit amb joc combinatiu i molt ràpid i amb una intensitat defensiva que, malgrat les diferències en el marcador que s’han establert ben aviat, no ha afluixat gairebé en cap moment del partit si exceptuem l’inici del tercer període.

Un 7-0 inicial ha donat pas a un primer parcial ja molt clar (25-4), i la tònica ha continuat en el segon, que s’ha tancat amb 45-14. Com dèiem l’inici del segon temps ha estat l’únic interval del partit en què els nostres no han estat concentrats en defensa i tampoc no ho han compensat amb bones accions en atac, de manera que un parcial de 2-8 ha permès l’ADT retallar diferències i agafar una mica de confiança; tanmateix, els nostres s’han tornat a ficar en el partit i han aconseguit fins i tot acabar guanyant el parcial i esvair qualsevol opció de recuperació, si més no en la diferència de punts, pels de Torreforta.

Així, el quart període ha estat un festival anotador dels nostres, amb ràpides circulacions de pilota i sortides al contracop, arribant-se a la fi del partit amb la màxima diferència de 61 punts (87-26).

En definitiva una matinal tranquil·la pels nostres en un partit per altra banda jugat amb molta esportivitat per ambdós costats.

Parcials: 25-4 / 20-10 / 12-10 / 30-2

Ploms Salle Reus: Cózar (3), Pacheco (9), Calvo (8), Llauradó (17), Diao (21) -cinc inicial-; Aljama (22), Moriones (2), Cervantes (5).
Triples (5): Diao (2), Pacheco (1), Calvo (1), Cervantes (1).
Faltes comeses: 14, sense eliminats.

AD Torreforta: Serrano (4), Poveda (5), Serratosa (-), Cruz (2), Moreno (15) -cinc inicial-; Gondolbeo (-), Quevedo (-), Benítez (-), Cabrera (-), Vivó (-)
Triples (-).
Faltes comeses: 13, sense eliminats.