Cadet Masc. Salle Ploms '00 A 75 - 51 CBT B

04/12/2023 - 10:45 a Pavelló Salle Reus

CRÒNICA CADET 00A Vs CBT TARRAGONA 2B

Bon partit del Cadet Masculí 00A jugat avui, aquest matí, a la nostra pista vs CBT de Tarragona, on un altre cop hem pogut gaudir d’un altre partit de bàsquet on hem jugat un partit molt seriós davant un rival que ha vingut a intentar guanyar aquest conjunt de nois que no afluixen.
Es cert, que l’escalfament no ha sigut intens i semblava que hi hagués un pel de relaxació. Però quan la pilota s’ha posat en joc hem vist que la cosa anava de veritat. Un Roger, concentrat, intens i lluitador ha fet 9 punts i que juntament amb Marc (2), Pol (4), Martí (2) i Alejandro (2) hem acabat el 1er quart amb un marcador a favor de 19-11.
En el 2on quart la mateixa tònica. Lluita, intensitat i defensa han permès que jugadors com Victor (8), Roger (2), Fabio (3), Martí (4), Pol (3) i Alejandro (2) han fet que acabéssim amb un marcador favorable de 42-23.
Començàvem a marxar en el marcador i així començàvem el 3er quart. Un quart on hem vist de tot, per part dels dos equips.
Fallàvem en les passades, perdíem rebots, però lluitàvem i hem aconseguit punts molt importants per tornar a marxar en el marcador de 22 punts, i deixar al contrari anímicament tocat. Així hem acabat el 3er quart. Ha sigut llavors quant CBT ha començat a jugar d’una manera antiesportiva per part d’alguns dels seus jugadors, provocant l’expulsió del seu entrenador, que ha hagut que retirar-se fora de la banqueta.
Nosaltres continuàvem jugant, és cert, un pel accelerats, però el mister ho ha sabut controlar… També cal dir que hi ha hagut moltes rotacions, degut a que es jugava amb molta intensitat i calia recuperar forces per afrontar el darrer quart on hem fet el que calia fer, jugar amb seny, amb tranquil·litat, fent les coses bé i ho hem aconseguit, amb una sèrie de jugadors que ho han donat tot per fer que el marcador al final, reflectís un 75-51.
Cal destacar la gran actuació de Victor amb 28 punts, increïble!!!!!
Es cert que l’esport no ho és tot, però l’educació i el saber estar fan que l’esport sigui una manera de fer amistats.

Podem dir que els punts s’han repartit així.
Fabio (3), Vallinoto (28), Alejandro (4), Aguilo (3), Pol (12), Roger (16), Antonio (2) i Martí (6).

Hem demostrat el saber estar i lluitar fins al final. Això ens dona forces per continuar treballant per afrontar nous reptes.

Salut i força basquet.

Classificació després d’aquesta jornada.