Cadet Masc. Salle Ploms '00A 105 - 42 AE Claret Valls

11/07/2015 - 16:00 a Joan Sirolla

SALLE-PLOMS Vs CB CLARET

Aquest cap de setmana hem viscut l’últim partit de la primera volta jugant a casa contra CB Claret de Valls i acabant invictes: 5 partits jugats, 5 guanyats.
A priori es veia que seria un partit per poder gaudir de bones jugades i bona defensa ja que jugàvem contra l’últim de la classificació.
Hem començat amb un quintet inicial diferent al d’altres ocasions i ens ha costat arrancar, però no hem tardat gaire.
Jugàvem amb Fabio de base tot i que estava tocat de la lesió de turmell que arrossega. Però ha escalfat bé i ha fet coses interessants.
El mister li ha donat descans i ha entrat Roger per fer funcions de base, que juntament amb Victor, Pol, Alejandro i Ot han donat un poder defensiu i ofensiu amb més muscle.
El 1er quart hem acabat amb un 28-11.
El 2on quart ha estat més contundent en tots els aspectes i això s’ha reflectit en el marcador amb un 51-25.
Després del descans la tònica ha anat a l’alça amb una defensa i un atac que feien dubtar al contrari, i que ens permetia recuperar pilotes i marxar en el marcador. Amb la col·laboració dels nostres jugadors: Victor, Marc, Antonio, Ot i Roger, hem arribat al final del 3er quart amb aquest resultat, 83-31.
L’ultim quart ha servit per fer jugades i incrementar la diferència al marcador.
Els jugadors que hi han participat han fet que el marcador, al final reflectís un 105-42.
Hem de destacar la participació de dos jugadors, Dani i Adrià que també han col·laborat en aquesta victòria.

Al final els punts s’han repartit de la següent manera: Adrià (3), Alex (5), Fabio (5), Ot (13), Victor (18), Alejandro (8), Marc (4), Pol (11), Roger (20), Antonio (11) i Martí (2).

Nois ara toca treballar bé aquesta setmana, perquè diumenge tenim un important partit contra CBT, Tarragona.
Estarem tots al vostre costat donant-vos tot el suport que us mereixeu.