CBT 62 - 74 Cadet Masculí Salle Ploms '00A

10/04/2015 - 17:45 a Pavelló El Serrallo

Bon inici de curs del nostre equip Cadet Masculí 2000A, amb un triomf merescut a la sempre difícil pista del CBT del Serrallo. Ha estat un partit molt disputat fins a mitjans de l’últim quart, quan els nostres jugadors han decidit posar la directa i anar pel partit.

L’inici ha estat complicat ja que de seguida ens han clavat un triple, però la reacció no ha tardat en arribar gràcies a una serie de bones accions dels nostres. Basant-nos en una defensa ben estructurada i un atac amb seny, hem pogut acabar el primer quart amb un 17-23 a favor. Si és cert que ens hem carregat de faltes molt aviat, Aguiló (3), Pol (2), Ot (2), però els seus substituts han sabut compensar-ho amb molt bona actitud. Les rotacions que en general hi hagut durant el partit han estat encertades i els nostres no han fallat.

El segon quart ha anat més o menys com el primer, amb bones actuacions d’un col·lectiu que volia guanyar el partit. Hem acabat amb un 31-35 a favor, però ha estat el tercer quart el decisiu per la victòria. El CBT ha posat una marxa més i ha aconseguit posar-se davant en el marcador durant estones, però gràcies a les accions de bones jugades i una bona defensa hem aguantat força bé amb un tanteig de 48-47.

En començar el quart període s’ha vist que l’equip volia guanyar el partit, quan els nostres jugadors han jugat amb seny i han aconseguit marxar en el marcador fins arribar a tenir una diferència de 12 punts que s’ha mantingut al final del partit. Hi ha hagut un moment on s’ha patit per una possible lesió del nostre base M. Aguiló, però ha estat un ensurt, així que tranquils. Resumint un partit molt ben gestionat per tots, tant jugadors com míster.

Al final del partit els nostres jugadors han celebrat la victòria des del centre de la pista saludant amb educació a les dues aficions. Els punts s’han repartit així:
Alejandro (16), Fabio (3), Àlex (1), Ot (3), Aguiló (13), Pol (11), Roger (10), Antoni (12), Martí (5)

Nois, això acaba de començar. Hem de ser conscients de que hem de millorar; treballant, treballant i tant sols treballant assolirem bons resultats.