CB Valls 52 - 96 Cadet Masculí Salle Ploms '00A

29/04/2024 - 10:45 a Pavelló Joana Ballart

Partit Cadet A 00 Salle-Ploms (Valls, 31 d’Octubre 2015)

CB Valls 52 VS Salle-Ploms 96
El partit va començar amb un cert desconcert per part dels dos equips i amb bastantes errades no forçades en atac per part dels nostres jugadors. La intensitat en defensa no va ser la habitual dels darrers partits i nomes la falta d’encert de l’equip contrari va fer que en el marcador no ens anotessin més punts en contra. En atac tampoc va ser el millor dels nostres quarts jugats fins ara, semblava que la pilota no volgués entrar! Tot i així el marcador reflectia un 11-21 en finalitzar els primers 10 minuts.
El segon quart va començar de la mateixa manera que el primer, amb un cert descontrol sobretot en atac. Amb dos triples consecutius de l’equip contrari el marcador registrava una diferència de tan sols 7 punts a favor en el marcador. Necessitàvem fer punts urgentment per agafar distància ja que la sensació, en tot moment, era que érem superiors a l’equip rival. Així va ser finalment, i la reacció es va produir en els darrers minuts d’aquest segon quart que van ser una altra història. L’equip es va concentrar més en atac i en defensa, la pilota circulava a més velocitat. Es robaven més pilotes i van començar a entrar les cistelles. La prova és que el resultat final d’aquest període va ser de 16-49.
El següent quart va seguir la mateixa tònica que el final de l’anterior pel que fa a anotació, però el joc col·lectiu no és que fos el millor que hem vist aquesta temporada. Tot i així la diferència en el marcador es va anar incrementant degut, en part, al poc encert de l’equip contrari i, sobretot, a la destacable actuació dels nostres jugadors, entre ells: Pol(23), Roger(20), Víctor(18) i Antonio(9). El resultat en finalitzar aquest període era de 34-77. Cal mencionar, també, les lesions de 3 jugadors en aquest mateix període (Ot, Fabio i Marc). Esperem que es recuperin ben aviat!!
El darrer quart va ser de cert tràmit destacant potser, el fet que van actuar de bases jugadors poc habituals degut a les lesions, i això va condicionar encara més el joc col·lectiu de l’equip. El resultat final reflecteix segurament la diferència de nivell entre els dos equips tot i no haver fet el millor partit de la temporada, fins al moment.
Enhorabona a tots pel resultat final i per fer-nos gaudir un dia més d’aquest esport.