Cadet M. Salle Ploms '01 56 - 71 Joventut de Badalona B

10/09/2016 - 12:30 a Pavelló La Salle

Bon partit en línies generals el que van jugar els nostres contra un rival, el Joventut de Badalona B, molt superior en l’aspecte físic malgrat el fet de que gairebé tots els seus integrants són cadets de primer any. Aquesta superioritat es va reflectir sobre tot en el domini sota les dues cistelles, i va atorgar moltes dobles i triples opcions als badalonins, que ahir vestien de blanc per coincidència de colors. També van mostrar un major encert en el tir, sobre tot prop de l’anella però també l’exterior.

Els nostres van lluitar-hi amb coratge, bones circulacions de pilota i l’intent de buscar bones posicions de tir, tot i que el rival no es mostrava pas lent com cabria esperar de la seva major alçada (no oblidem que és La Penya). A base d’això van aconseguir mantenir el marcador igualat fins gairebé el descans, amb desavantatge de dos punts al primer parcial (15-17), però un 1-5 als darrers dos minuts deixava el resultat al final dels primers 20′ en 27-35.

Aquesta diferència, encara ben salvable tenint en compte la igualtat que s’havia vist, es va eixamplar malauradament a l’inici del segon temps, amb un parcial de 5-16 que gairebé va tancar el partit. Als visitants els entrava tot el que fins llavors no ho feia, i a sobre com dèiem el seu domini del rebot els permetia tenir moltes més opcions. A partir d’aquí, els nostres van tirar de coratge i si més no van impedir que el Joventut ampliés l’avantatge, que al final va quedar en els 15 punts (56-71).

Derrota que entrava més o menys en les previsions, malgrat la sorprenent ensopegada del Joventut a casa al darrer partit (pel que sembla els badalonins el van jugar amb algunes absències) contra el que serà el nostre proper rival, el Samà Vilanova. Un equip al qual ja ens vam enfrontar la temporada passada i al qual vam aconseguir guanyar a domicili, tot i que a casa ens van tornar amb escreix la moneda. Serà sens dubte un altre partit intens i interessant.

Parcials: 15-17/ 12-18 / 17-23 / 12-13

ANOTADORS:

SALLE PLOMS ’01 (56): Diao (5), Llauradó (4), Chàrlez (8), Aragonès (17), Beltran (7) -cinc inicial-; Basora (6), Bisús (6), Moriones (-), Marín (1), Estivill (2).

Triples (5): Aragonès (3), Basora, Beltran.
Faltes comeses: 19
Eliminats: cap.

Joventut Badalona B (71): Fernández (-), Ganell (-), Vicente (4), González (14), Mendes (4) -cinc inicial-; Costa (12), Suárez (17), Almirall (-), Marín (-), De los Aires (10), Domènech (7), Llorens (3).

Triples (4): Costa (2), Suárez, Domènech.
Faltes comeses: 20.
Eliminats: cap.