Cadet M. Salle Ploms '01 49 - 77 CE Sant Nicolau

29/04/2024 - 16:00 a Pavelló La Salle

Rebíem el que probablement sigui el millor equip del grup (amb només dues derrotes seria el líder virtual però duu un partit menys) i per tant afrontàvem un encontre dels que a priori el normal és perdre’ls però que si els competeixes (i no diguem ja si els guanyes) et donen una empenta moral considerable.

Recordàvem també el magnífic primer temps que vam jugar a Sabadell (segons el nostre entrenador oferint el millor joc d’equip de la temporada) i per tant, malgrat les diferents absències que gairebé cada setmana hem de patir i l’hora (les 4 de la tarda), que no s’adeia massa amb una bona digestió, se’ns presentava un partit força competit.

Les coses no anaven massa rodades d’inici doncs un seguit d’imprecisions que rivals com aquest no perdonen van situar el marcador en un 1-9 que no presagiava res bo. Tanmateix, els nostres va semblar que anaven paint tant dinar com defensa rival i poc a poc es van anar acostant en el marcador fins un 12-15 esperançador. Una nova estirada dels visitants, molt encertats en el tir tot el partit, els va permetre però anar al descans amb un 16-26 que no deixava en massa bon lloc la nostra defensa en aquest primer quart.

Es va millorar en aquest aspecte al segon, al qual es va limitar l’anotació del rival a 14 punts, però per desgràcia també va davallar notablement la nostra. Tot plegat ens va conduir al descans amb un desavantatge que ja semblava molt complicat de recuperar (21-40).

I com ja ve sent habitual, el retorn dels vestidors no ens va provar gaire, de manera que els visitants van anar poc a poc augmentant el seu avantatge fins arribar a superar al final els 30 punts de diferència (29-60), gràcies a 5 punts consecutius del seu jugador de referència, el número 23 Eneso.

El quart i definitiu període s’iniciava doncs amb l’esperança de que si més no els nostres no abaixessin els braços i seguissin lluitant per contenir el marcador, i el més positiu és que això es va aconseguir malgrat que els visitants van mantenir la intensitat sense cap concessió a la relaxació. Prova d’això és que l’entrenador visitant va demanar fins i tot temps mort quan va veure que els nostres li encaixaven un parcial d’11-0 just després de que assolissin el màxim avantatge del partit (33-70 a la meitat del quart). És de destacar, de fet, el bon gest de cortesia que va tenir en disculpar-se per demanar-lo davant el nostre entrenador qui, evidentment, ho va entendre perfectament.

D’allí al final intercanvi de cistelles amb les defenses ja pensant en el proper partit i es tancava aquest parcial a favor dels nostres (20-17) per un marcador final de 48-77.

Destacar el debut a la categoria del jugador del nostre Infantil PS, Gerard López.

Parcials: 16-26 / 5-14 / 8-20 / 20-17

Anotadors: Díaz (1), Llauradó (8), Chàrlez (5), Aragonès (22), Beltran (6) -cinc inicial-; Diao (2), Bisús (5), López (-), Moriones (-).

Rebots (34, 7o/27d): Díaz (1), Llauradó (9), Chàrlez (2), Aragonès (5), Beltran (3); Diao (6), Bisús (7), López (1), Moriones (-).

Triples (4): Chàrlez, Aragonès, Bisús, Beltran.
Faltes comeses/rebudes: 22/19.
Eliminats (1): Chàrlez.