Cadet M. Salle Ploms '00B 74 - 43 CB La Selva

30/04/2024 - 20:15 a Pavelló La Salle

Important victòria pel Cadet ’00B que dirigeix l’Albert Chàrlez, contra un dels dos rivals que fins ara ens havia guanyat en aquesta darrera fase de la competició (derrota per 12 punts de diferència a La Selva).

Començava igualat el partit, amb un joc més combinatiu i pausat els nostres, molt més directes i ràpids els selvatans. Malgrat un màxim avantatge de 9 punts, al final del quart s’arriba amb un 20-15 que reflecteix millor la igualtat general.

El segon quart comença amb els nostres recuperant l’avantatge (24-15 al minut 2) però un parcial de 0-9 permet els visitants empatar a 24 i forçar un temps mort per mirar de recuperar el control. Funciona, doncs poc a poc es torna a l’eficàcia dels minuts anteriors i, sobre tot, es millora molt en defensa. Tot i així, només un triple al darrer segon ens permet guanyar el quart i assolir els 7 punts de marge al descans (35-28).

I la millora en defensa continua al tercer període. Quatre minuts sense anotar deixen els visitants a 13 punts (41-28), i l’avantatge no deixa d’augmentar a base de mantenir més o menys estable la nostra anotació però deixant cada cop menys opcions d’encistellar als de La Selva, com es pot veure en l’evolució dels parcials. Al final del quart 52-36, i sembla que anem pel bon camí de cara a recuperar el bàsquet average.

Al darrer quart les coses no fan més que millorar i l’avantatge creix de forma sostinguda, fins assolir els 31 punts al final de l’encontre (74-43), amb un parcial força clar de 22-7.

Molt bon treball doncs dels nostres, malgrat l’horari intempestiu, i mantenim les opcions al primer lloc d’aquest grup B-2 tot i que no depenem de nosaltres mateixos.

Parcials: 20-15 / 15-13 / 17-8 / 22-7

Anotadors: Herault (10), Pacheco (14), Calvo (4) , Angosto (2), Bisús (20) -cinc inicial-; Díaz (7), Chàrlez (9), Llauradó (8), Cervantes (-).

Triples (3): Bisús (2), Chàrlez (1).
Faltes comeses/rebudes: 12/9.