Cadet M. Salle Ploms '00A 92 - 33 CB Valls

12/12/2015 - 9:15 a Pavelló La Salle

CRÒNICA PARTIT SALLE REUS Vs CB.VALLS 92-33

Matí de basquet el que hem viscut aquest Dissabte dia 12 a la nostre pista de la Salle de Reus.
Partit que hem jugat contra el CB. Valls i que ha sigut l’últim jugat a casa en aquesta primera fase de territorials, on hem gaudit de molt bons partits.
Però anem per feina.
Partit molt seriós que han gestionat els nostres jugadors en front un equip que venia a intentar donar la sorpresa per intentar lluitar per la segona plaça, però veient com s’estava desenvolupant el matx no van tenir opcions.
El nostre equip va sortir amb unes petites indecisions, però, mica en mica, tot va començar a rutllar.
Vam començar amb un triple de Pol i seguidament amb unes bones accions de Roger, Ot, Martí i, com no, els triples de Víctor.
El marcador a la fi del 1er quart reflectia un 32-10.
El 2on quart va ser l’inici del gran treball de l’equip. Defensàvem bé, atacàvem amb coneixement i no paràvem de fer punts. Varem acabar amb un marcador de 54-18.
El 3er quart va ser un copia i enganxa del 2on quart on si que es va poder veure que el públic de l’equip visitant aplaudia fins i tot algunes accions dels nostres, es d’agrair.
Varem acabar amb un marcador a favor de 73-25.
El 4art període va ser per acabar de maquillar el marcador amb accions de Pol, Marc, Antonio i Ot.
Varem finalitzar amb un 92-33.
Hem de dir que vàrem tenir l’absència del nostre jugador Àlex per estar malalt.

Si resumim els punts fets per els nostres jugadors, ha quedat així.

Ot (5), Víctor (15), Alejandro (12), Marc (11), Pol (15), Roger (18), Antonio (10) i Martí (6).

Nois, la fase territorial s’acaba i encara ens queden dies per gaudir de molt de basquet.